درباره کتاب کیمیاگر
ماجرا راجع به سفر سانتیاگو و تلاش معنوی اش ، و افرادی ست که در راه رسیدن به هدفش با او ملاقات می کنند وداستان کتاب در سادگی و حکمتش خیره کننده می باشد. هرچند دهه یک بار، کتابی منتشر میشود که زندگی خوانندگانش را برای ابد دگرگون میکند. کیمیاگر همچنین کتابی است و خوانندگانش در سراسر جهان را به شعف آورده است. این کتاب از مرزهای کتاب بودن عبور کرده است و زندگی خود را در پیش گرفته است و جنبشی را در سراسر جهان ایجاد نموده و می خواهد این پیام را به ما برساند که هر یک از ما افسانه شخصی خود را داریم. می توانیم بگوییم این کتاب مناسب افراد معنا گراست.داستان کتاب ، از حكايات هزار و يك شب اقتباس شده است و خود نويسنده در مقدمه ى داستان به این موضوع اشاره می کند. کیمیاگر از آن کتاب هایی است که خوانندگانش را به دو دسته تقسیم می کند. از یک نظر میتوان کیمیاگر را یک افتضاح قلمداد کرد، ،نویسنده در آن نقشی ندارد و مدام در آن وراجی کرده است و دیالوگ ها غیر باورند.
اما از نظر دیگر این کتابی ساده است!سادگی اش مانند غبار بر روی یک شاهکار عتیقه است!
زمانی که این غبار را لمس کنیم و بزداییم، زیبایی پشت آن درک خواهد شد. با وجود اينكه همه ايدئولوژي ها در داستان خيلي صريح بيان می شوند اما این موضوع زننده نيست و رازآلودی خاص آن در سراسر داستان مارا همراهی خواهد کرد. حجم سادگی آن گاهی خنده آور میشود.حتی ادبیات به کار رفته در این کتاب هم،با آنکه عمیق و زیبا است،اما چیزی جز سادگی در آن وجود ندارد.
“تصمیم ها تنها آغاز یک ماجرا هستند. هنگامی که آدمی تصمیم می گیرد، در حقیقت به درون جریان نیرومندی پرتاب می شود که او را به مکانی خواهد برد که در زمان تصمیمگیری خوابش را هم نمیدیدهاست.“
اگر از یک رمان روایت داستانی می خواهید،کیمیاگر باب میل شما نخواهد بود،زیرا در اصل داستانی برای نمایش ندارد،چوپان ساده ای که خوابی میبیند و به دنبال تعبیر خواب خودش میرود،در میانه راه هم اتفاق خاصی نمی افتد تا پیچش داستانی ایجاد کند. اما عرفان در این کتاب به حد اعلی رسیده است.تاثیر پذیری از شعر ها و داستان های ایرانی در این کتاب به شدت قابل مشاهده می باشد. کوئیلو در داستان روی تحقق بخشیدن به آرزوی حقیقی هر فرد تاکید می کند.
هدف دار بودن، تلاش کردن، مایوس شدن، ترسیدن و کم آوردن اما از پا ننشستن و همه چیزهای ملموسی که همه ما برای رسیدن به هدف آنها را تجربه کرده ایم.
“کیمیاگر” رویای شیرینی است که مسحور، در ژرفایش غرق خواهید شد. باید یادآور شویم زمانهایی هست که آدم از تمام حقایق تلخ زندگی با خبر است اما نیاز به نفس گرفتن دارد،نیاز به امید. خواندن این کتاب ، برای به خلسه بردن و فراموش کردنِ موقتی این واقعیاتِ تلخ به ما کمک خواهد کرد. در واقع این کتاب نمادی است که تمایل انسان به یافتن ساز و کاری که قوانین طبیعت را در خدمت آمال و آرزوهایش در آورد نشان می دهد یافتن معنا در طبیعت را…
بیوگرافی نویسنده
پائولو کوئیلو (به پرتغالی: Paulo Coelho) زاده ۲۴ اوت ۱۹۴۷ در برزیل،نویسنده معاصرو ترانه سرا است. رمانهایش بین مردم عامه در کشورهای مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد.
او از سال ۲۰۰۷ پیام آور صلح سازمان ملل در موضوع فقر و گفتگوی بین فرهنگی شناخته شد. رمانهای پائولو کوئیلو در برزیل و سایر کشورها موفق بوده و بین مردم محبوب گشته اما منتقدان آنها را بیش از حد آموزشی و اخلاقی می دانند. از نگاه منتقدان، کوئیلو با آمیزه ای از نمادهای ادیان (اسلام و مسیحیت و یهود) و سنت های معنوی بودیسم،سرخ پوستی وجادوگری را با نمادهایی از نقاط مختلف جهان گرد آورده و با ایجاد نوعی همدلی و همانند سازی در میان مردم جهان ،نفوذ پیدا کرده است. اما بیش از همه آموزه های عرفان یهودی ( قبالا) استفاده می نماید . هم چنین دنیای ترانه هایش باعث شده کوئیلو را با جادو و علم غیب، مرتبط بدانند. خواندن مطالب بیشتر
خلاصهای از داستان کیمیاگر
داستان درباره ی چوپانی اندلسی به نام سانتیاگو است. او برای یافتن گنجی مدفون در حوالی اهرام زادگاهش را در اسپانیا رها می کند و به شمال افریقا سفر می کند. در راه، با زنی کولی، مردی که خودش را پادشاه می داند، و یک کیمیاگر آشنا شده و همه ی آنها، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش راهنمایی می کنند. هیچ کس نمی داند این گنج دقیقا چیست و آیا سانتیاگو می تواند موانع راهش در صحرا را پشت سر بگذارد یا خیر؟ اما سفری که در آغاز ماجراجویی ای کودکانه به نظر می رسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل می شود که فقط در درون می توان به آن دست یافت.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.